EY

За EY

„Когато бизнесът работи добре, светът работи по-добре“

EY е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки. Задълбочените познания и качествените услуги, които предоставяме, спомагат за укрепването на доверието и сигурността в капиталовите пазари и в икономиките по целия свят. Ние изграждаме изключителни лидери, които работят заедно, за да отговорят на очакванията на нашите клиенти и всички заинтересовани страни. По този начин ние играем важна роля в изграждането на един по-добър корпоративен свят за нашите служители, клиенти и по-широки общности.

Всички 264 000 души, базирани в 728 офиса в над 150 държави, са в основата на нашия успех. Организирайки се и съсредоточавайки силите си в няколко интегрирани и ефективни бизнес единици, EY създава истинска глобална култура в отговор на непрекъснато променящата се бизнес среда на 21-ви век.

EY Bulgaria

EY Bulgaria (Ърнст и Янг Бългрия “ ЕООД) присъства на българския пазар от 1992 г. Екипът на компанията наброява повече от 260 професионалисти, които предоставят съвети и консултации в рамките на четири основни бизнес направления – одит, данъци, финансови консултации и сделки. EY Bulgaria заема водеща позиция на българския пазар, а също ръководи практиката на компанията в Македония, Албания и Косово.

За повече информация можете да посетите уебсайта на EY Bulgaria (Ърнст и Янг): http://www.ey.com/bg/en/home
или да ни откриете на нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/EYCareersBulgaria/