MDV Professional Education

Почетен член на Глобалната мрежа на BPP Professional Education

Вече почти 40 години BPP продължава да помага на стотици хиляди студенти и работодатели да постигнат успех чрез специализирани обучения за професионални квалификации като ААТ, АССА, Diploma in IFRS, CIMA, CFq, CFA, ACA (ICAEW), както в интерактивни онлайн формати, така и в класна стая, не само във Великобритания, но и по целия свят.

Екипът на MDV е горд наследник на дългосрочния опит, успешния модел и установените традиции на БПП Профешънал Едюкейшън ЕООД и продължава да доставя пълноценни и висококачествени услуги на своите клиенти. MDV предоставя професионални обучения за изпитни квалификации, учебни материали на BPP Learning Media, административна подкрепа, консултации и съдействие за кандидатстване и записване в сертификационни и университетски програми.

Continues Professional Development (Курсове за професионално развитие)

Освен специализирани обучения за професионални квалификации по финанси и счетоводство, MDV организира и отворени обучения за развитие на професионални умения за презентации, работа с MS Office, преговори, мениджмънт и лидерски програми. MDV представлява Business Today International Simulations за България и провежда интерактивни симулационни игри за изграждане на цялостно разбиране на бизнес процесите и усъвършенстване на практически умения.

Преподавателския екип

Преподавателският екип се състои от местни и чуждестранни специалисти както българи, така и чужденци  – професионалисти с доказана експертиза, сертифицирани в международни квалификации и с релевантен опит в реалния бизнес.

Връзка с MDV

Открийте подходящото за вас и вашите колеги професионално обучение – разгледайте сайта на MDV – www.mdvtraining.bg, Facebook страницата: https://www.facebook.com/mdvtraining/ и профила в LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mdv-professional-education/ или посетете офиса на ул. „Шейново“ 7, където се намира и сертифицираният от AAT и АССА център за компютърни изпити.